Actualitate

Poliţiştii, înjuraţi “ca la uşa cortului” de un bărbat

Bărbatul care a adus înjurii poliţiştilor are 47 de ani şi este din Bihor. Pe lângă faptul că s-a întins pe o trecere de pietoni făcând pe inconştientul şi încurcând circulaţia, i-a mai şi înjurat pe poliţişti.

Un apel către serviciul de urgenţă 112 anunţa sâmbătă că un bărbat se află în stare de inconştienţă întins pe o trecere de pietoni şi că are nevoie urgent de ajutor medical. Era vorba de trecerea de pietoni care se află la intersecţia străzii Taberei cu strada Tăşnad din Cluj-Napoca.

Un echipaj medical a ajuns la faţa locului, însă cadrele medicale au avut o mare surpriză: bărbatul s-a ridicat, nu suferea de nicio afecţiune şi a şi refuzat ajutorul lor.


La faţa locului au ajuns şi poliţiştii care i-au pus mai multe întrebări bărbatului pentru a-l legitima şi pentru a explica ce făcea intins pe trecerea de pietoni. Bărbatul a devenit recalcitrant şi i-a înjurat pe oamenii legii “ca la uşa cortului”.

Amendă de 1.000 lei pentru bărbat

“Bărbatul a fost condus la sediul Secţiei 4 Poliţie în vederea identificării şi luării măsurilor legale ce se impun. În urma audierilor, bărbatul a fost identificat în persoana numitului M.H., în vârstă de 47 ani, din judeţul Bihor şi a fost sancţionat de către poliţişti cu amendă contravenţională în cuantum de 1.000 lei, în conformitate cu art. 3, pct.1 din Legea 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, republicată”, se arată într-un comunicat remis presei de către reprezentanţii IPJ Cluj.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter