Actualitate

Cluj: Copilotul Răzvan Petrescu a intrat în operaţie

Copilotul Răzvan Petrescu, rănit în accidentul aviatic din Munţii Apuseni, a intrat în operaţie, luni, urmând să fie supus unor intervenţii chirugicale la nas şi la picioare, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Cluj.

Directorul de îngrijiri al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Cluj, Monica Costin, a declarat, luni, că starea de sănătate a celorlalţi trei răniţi în accidentul aviatic din Munţii Apuseni este bună.

"Copilotul a intrat, luni, în sala de operaţie, se intervine chirurgical la nivelul piramidei nazale şi la femur. Ceilalţi trei răniţi sunt bine, evoluţia este favorabilă", a spus Costin.


Cei patru răniţi internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca Cluj sunt medicii Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul "Sf. Maria" şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş (Bihor ), precum şi copilotul Răzvan Petrescu.

conferinţă de presă la Institutul Fundeni, el spunând că datorită lui Adrian Iovan sunt cinci oameni în viaţă, după ce aeronava a intrat în ceaţă, a pierdut înălţime, a pierdut un motor şi apoi "ne-am recules".

Ultimele Stiri
abonare newsletter