Actualitate

Șoferi beți, fără carnet, sau AMBELE, prinși la volan în weekend!

Cinci șoferi care consumaseră băuturi alcoolice au fost prinși în acest sfârșit de săptămână conducând pe drumurile din județul Cluj. În plus, doi dintre ei, nici măcar nu avea permis de conducere.

Șoferi beți, fără carnet, sau AMBELE, prinși la volan în weekend! Șoferi beți, fără carnet, sau AMBELE, prinși la volan în weekend!

Vineri după-amiază poliţiştii au prins un bărbat din comuna Călăţele în timp ce conducea un autoturism pe strada Avram Iancu din oraşul Huedin, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul avea o concentraţie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă seara, un alt bărbat a fost prins în timp ce conducea un autoturism prin localitatea Jucu de Mijloc, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a ieșit la iveală că bărbatul avea o concentraţie de 1,04 alcool pur în aerul expirat.


Sâmbătă dimineața, poliţiştii au prins în trafic un tânăr de 21 ani în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii, prin localitatea Câmpia Turzii, fără să deţină permis de conducere.

Și beţi, și fără carnet!

În noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii au prins pe strada Pinticului din Dej un bărbat de 24 ani care conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul avea o concentraţie 0,20 mg\l alcool pur în aerul expira, iar în plus nici nu avea permis de conducere.


Duminică după-amiaza poliţiştii din Huedin au prins un bărbat de 40 ani, din comuna Călăţele, în timp ce conducea un autoturism pe strada Avram Iancu (din Huedin), fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, bărbatul avea și permisul de conducere suspentat tot pentru conducerea mașinii sub influența alcoolului.

abonare newsletter