Actualitate

Medicii răniţi în accidentul aviatic din Munţii Apuseni, distinşi de Colegiul Medicilor

Medicii răniţi în accidentul aviatic din Apuseni vor primi diploma de onoare a Colegiului Medicilor din România (CMR), a anunţat joi organizaţia.

CMR le acordă diploma de onoare medicilor Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul "Sf. Maria" şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, potrivit Mediafax.

De asemenea, Colegiul Medicilor din România a solicitat preşedinţiei acordarea Ordinului Merit Sanitar în grad de Comandor studentei Aurelia Ion şi pilotului Adrian Iovan, copilotului şi medicilor, implicaţi în accidentul aviatic din Apuseni.Medicii din accidentul aviatic, distinşi de Colegiul Medicilor


Biroul Executiv al Colegiului Medicilor din România a mai hotărît, joi, să acorde ajutor financiar familiei studentei Aurelia Ion, a pilotului Adrian Iovan şi a copilotului rănit Răzvan Petrescu.

De asemenea, CMR va acorda Certificatul de membru onorofic familiei Aureliei Ion, în cadrul Adunării Generale a Colegiului Medicilor din România ce va avea loc în luna martie 2014, a mai anunţat organizaţia.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter