Actualitate

UPDATE: ACCIDENT rutier între un TRAMVAI şi o MAŞINĂ, pe strada Plopilor. O persoană este rănită!

Un cititor Monitorul de Cluj ne-a informat că un accident rutier a avut loc, joi dimineaţă, între un tramvai şi un autoturism, pe strada Plopilor.

sursa foto: buzznews.ro sursa foto: buzznews.ro

Potrivit martorului tramvaiul, care circula pe direcţia Centru - Mănăştur, a intrat într-un autorurism care încerca să iasă din parcul sportiv Victor Babeş să o ia la stânga, spre Centru. La faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj a confirmat pentru Monitorul de Cluj producerea accidentului precizând că la faţa locului a fost trimis un echipaj SMURD şi un echipaj al serviciului de descarcerare.


Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţeană (IPJ) Cluj accidentul s-a produs în jurul orei 9.58. În urma impactului, şoferul autoturismului a fost rănit şi a fost transportat la UPU Cluj.

"Poliţia a fost sesizată prin apel la 112 despre producerea unui accident în jurul orei 9.58. din primele informaţii obţinute de la faţa locului, conducătorul unui autoturism care a efectuat o manevră de întoarcere nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi nu a acordat prioritate unui tramvai care se deplasa în direcţia Calea Floreşti. În urma impactului, conducătorul auto a fost rănit şi a fost transportat la UPU Cluj pentru îngrijiri medicale", a declarat pentru Monitorul de Cluj, Adriana Vornicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.


Potrivit aceleaşi surse, la momentul transmiterii acestei informaţii, traficul este blocat pe strada Plopilor, direcţia de mers Centru - Calea Floreşti.

abonare newsletter