Actualitate

Multiculturalismul, sărbătorit la Cluj-Napoca, de zilele orașului

Ediția din acest an a Zilelor Municipiului Cluj-Napoca, ce se vor desășura în perioada 23-30 mai, va gravita în jurului multiculturalismului – dat fiind faptul că orașul Cluj-Napoca va avea titulul Capitală Europeană a Tineretului 2015 – motiv pentru care Primăria clujeană invită locuitorii orașului să facă propuneri pentru organizarea celei de-a IV-a ediţii a evenimentului.

Potrivit reprezintanțiilor Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, propunerile pentru ediţia de anul acesta a Zilelor Municipiului Cluj-Napoca pot fi trimise  până la data de 15 februarie 2014, pe adresa de mail: ziledecluj@ziledecluj.ro sau pe pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/zileleclujului.

Tema de anul acesta – multiculturalismul - a fost aleasă datorită faptului că, orașul Cluj-Napoca va deține în 2015 titlul de Capitală Europeană a Tineretului dar și pentru că acesta a fost declarat cel mai primitor oraş european în 2013.


”Primăria Cluj-Napoca şi-a propus să păstreze tradiţia acestui eveniment prin organizarea unor activităţi culturale, artistice sau culinare cât mai diverse, dar şi implicarea activă a comunităţii clujene în organizarea şi desfăşurarea evenimentului. Având în vedere că municipiul nostru a fost declarat cel mai primitor oraş european în anul  precedent,  deţinerea titlului de Capitală Europeană a Tineretului, dar şi viitoarea candidatură la titlul de Capitală Culturală Europeană, tema acestui an va gravita în jurului multiculturalismului”, transmit reprezentanții Primăriei clujene.

Ultimele Stiri
abonare newsletter