Actualitate

ACCIDENT RUTIER grav între Luna şi Luncani: O persoană a MURIT

Un accident rutier grav a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 5.40, între un tir şi un autoturism. Din primele informaţii, oferite de ISU Cluj, în urma impactului o persoană, care era încarcerată a decedat.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj transmite că la faţa locului se intervine cu un echipaj de la descarcerare, un echipaj SMURD şi o ambulanţă.

"Confirmăm producerea unui acident rutier, în această dimineaţă, între localităţile Luna şi Luncani. Este vorba despre un accident între un tir şi un autoturism mic. În urma impacrului o persoană a decedat pe loc. Un echipaj de la Serviciul de Descarcerări a mers la faţa locului pentru a o descarcera, aceasta fiind prinsă în maşină. În acest moment traficul este blocat", a declarat pentru Monitorulde Cluj, un reprezentant al ISU.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Adriana Vornicu "poliţia a fost sesizată depsre accident în jurul orei 5.40. Acesta s-a produs în afara localităţii, dar pe raza localităţi Luna. Conducătorul auto al unui autoturism mic a intrat pe contrasens şi s-a lovit de un auto-tractor cu semiromorcă care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului şoferul autorurismului a decedat. Din primele informaţii pe care le avem acesta era singur în maşină. Şoferul din auto-tractor este în afara oricărui pericol".

Potrivit aceleaşi surse, traficul pe DN15 este bolcat, pentru efectuarea cercetărilor la faţa locului, pentru a se stabili cu exactitate cauza producerii accidentului rutier.

abonare newsletter