Actualitate

O nouă ediţie a Serilor Fundaţiei Mişcarea Populară, astăzi la Clădirea Cazino

În acestă seară, de la ora 19.00, la Clădirea Cazino din Parcul Mare, va avea loc o nouă ediție a Serilor Mişcarea Populară.

Agenda noii ediții a Serilor Fundației Mișcarea Populară va fi susținută de către: Andreea Soleriu și Ciprian Soleriu, co-fondatori BrainArt, cu o temă despre marketing on-line, Radu Silaghi, consultant marketing/trainer, cu o temă despre branding personal şi Dan Manolache, coach, cu o temă despre excelența în viață.

Participarea la eveniment este este gratuită. Formularul de participare poate fi completat aici.


Idei şi instrumente practice pentru reuşită

Evenimentul se adresează în mod special studenţilor, iar scopul acestor întâlniri este acela de a acoperi în principal lipsurile care ţin de partea practică din sistemul de învăţământ românesc.  

Potrivit preşedintelui Fundaţiei Mişcarea Populară Cluj, Claudiu Câmpean, evenimentul îşi propune să le ofere celor prezenţi „idei şi câteva instrumente“ pentru a reuşi în plan profesional, prezentate chiar de oamenii de succes din Cluj, din diferite domenii.


Evenimentul a ajuns la acea de a doua ediţie, prima fiind organizată în luna decembrie a anului trecut.

„Data trecută, la ediţia din decembrie au participat aproximativ 50 de studenţi, a fost un feed-back pozitiv. Încercăm, şi mai ales invitaţii încearcă, să le spună, de exemplu, studenţilor şi celor prezenţi cum să se poată vinde mai bine, în cadrul unui interviu. Încercăm să acoperim lipsurile din învăţământul românesc, care nu acoperă această parte practică. Ne propunem să organizăm aceste întâlniri în fiecare lună, la care vom încerca să aducem oameni de succes din Cluj şi nu numai“, a declarat Claudiu Câmpean. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter