Actualitate

"Sunetul Muzicii" la Opera Română din Cluj

Opera Națională din Cluj-Napoca invită melomanii clujenii să participe miercuri, 08 ianuarie 2014, de la ora 18.30, la spectacolul muzical „Sunetul muzicii”, primul spectacol organizat de instituţia culturală clujeană în 2014.

Spectacolul muzical este interpretat în limba engleză dar are traducere în limba română, are o singură pauză şi se încheie în jurul orei 21:15.

Muzica este semnată de Richard Rrodgers iar versurile aparţin lui Oscar Hammerstein II. Adrian Morar este dirijorul orchestrei, regia artistică este semnată Mihaela Bogdan, scenografia aparţine lui Valentin Codoiu iar coregrafia este realizată de Ronald Podar.


Spectacolul va fi organizat în colaborare cu Corul de copii ”Junior Vip” al Liceului de Muzică "S. Toduţa" pregătit de Anca Mona Mariaş.

Biletele pot fi cumpărate de la Agenţia Teatrală (Piaţa Ştefan cel Mare nr. 14), deschisă de luni până vineri între orele 11:00 – 17:00 şi cu 30 de minute înainte de începerea reprezentaţiei, la caseria din holul Operei Naţionale Române Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter