Actualitate

"Fast and Furious 6", filmul cu cei mai mulţi fani în anul 2013

Lungmetrajul "Fast & Furious 6" cu Vin Diesel şi Paul Walker în rolurile principale a fost desemnat cel mai popular film pe reţeaua de socializare Facebook, potrivit unei cercetări realizate de firma de monitorizare socială Expion.

Expion a realizat un top 10 al celor mai populare filme de pe Facebook, luând în calcul numărul de comentarii, aprecieri şi stări privind acestea. a "Fast & Furious 6" a generat mai mult de 42,4 milioane de interacţiuni între fani pe Facebook, aproape dublu faţă de filmul clasat pe poziţia a doua, "The Hunger Games".
Conform dailymail.co.uk, locul al treilea este ocupat de filmul "Iron Man 3", iar pe locul patru se află "Despicable Me 2". Urmează, pe locul cinci, "Man of Steel", iar pe locul al şaselea se află "Monsters University".

În top se mai află şi "Star Trek Into Darkness", "The Great and Powerful" şi "World War Z". Pe ultima poziţie în top este situat filmul "Gravity" care are doar 482.788 de interacţiuni.


Pentru a realiza acest top, Expion a analizat paginile de Facebook ale celor mai populare filme, din 1 ianuarie până pe 5 decembrie 2013, astfel încâ să descopere care pagină şi prin urmare care film are cei mai înfocaţi fani pe această reţea de socializare.

Dominic Toretto, cel mai popular personaj din filme

Firma de monitorizare socială Expion a luat în calcul şi cele mai populare personaje din filme. Astfel, Dominic Toretto, personajul interpretat de Vin Diesel în filmul "Fast & Furious 6", a fost cu 83% mai popular decât Katniss Everdeen, personajul interpretat de Jennifer Lawrence în filmul "The Hunger Games".


Conform sursei citate, Pepper Potts, personajul interpretat de Gwyneth Paltrow în "Iron Man", a avut anul trecut 51.700 de interacţiuni între fani, în timp ce Lois Lane, interpretat de Amy Adams în "Man of Steel" a avut doar 6.800 de fani pe Facebook.

Cercetarea mai arată că două din trei postări ale anului 2013 au făcut referire la actorul Paul Walker, care şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier, în 30 noiembrie 2013: o postare aniversară, care a generat 879.000 de interacţiuni ale fanilor, dar şi o postare in memoriam, cu 2,2 milioane de interacţiuni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter