Actualitate

UPDATE: BREAKING NEWS - Trei cartiere din Cluj fără curent. Electrica nu știe cauza!

O pană de curent afectează de la ora 14:30 o mare parte din municipiul Cluj-Napoca.

UPDATE 16:40

Furnizarea curentului electric a fost reluată în majoritatea zonelor afectate. Potrivit reprezentanților Electrica în acest moment fără curent mai sunt doar câteva străzi din Gheorgheni. "În cel mai scurt timp va fi reluată furnizarea curentului electric și în această zonă. Echipele de intervenție sunt deja la fața locului pentru a remedia problema", ne-a declarat o reprezentantă Electrica.
 

Potrivit angajaților Electrica, sunt afectate cartierele Grigorescu, Zorilor, Gheorgheni și zona Bună Ziua.

Cauza întreruperii furnizării curentului electric este încă necunoscută, echipele Electrica nu reușesc să găsească defecțiunea, astfel încât nu se știe în cât timp se ca remedia situația.


Pana de curent afectează cel puțin 100.000 de locuitori ai Clujului, iar la dispeceratul pentru deranjamente al Electrica (0264.929) nimeni nu poate da informații utile. Dispecerii repetă ca o placă stricată: „Nu știm, echipele sunt încă pe teren, nu avem informații”. Spre disperarea clienților, dintre care nu puțini au făcut eforturi financiare serioase pentru a achita facturile emise în luna decembrie, doar ca să nu intre cu datorii în Noul An, așa cum este tradiția.

Situația este neplăcută pentru clujenii care se încălzesc cu centrale de apartament, deoarece, în lipsa curentului electric, acestea sunt la fel de utile precum un dulap de veselă. În plus, locuitorii din blocurile de 8 și 10 etaje sunt nevoiți să urce pe scări, lifturile fiind și ele nefuncționale. 

Etichete: electrica
abonare newsletter