Actualitate

Dispute pentru averea lui Paul Walker între familia şi fostele iubite ale starului

Averea actorului Paul Walker, estimată la 45 de milioane de dolari, generează disensiuni serioase între familia şi fostele iubite ale starului hollywoodian, decedat la vârsta de 40 de ani într-un tragic accident de automobil, pe 30 noiembrie.

După o perioadă de doliu respectată de ambele tabere, familia Walker se află în prezent pe punctul unei "implozii", din cauza spinoasei chestiuni a averii lăsate de actor. Cui trebuie să îi revină averea lui Paul Walker, estimată la 45 milioane de dolari?

Actorul a devenit celebru la Hollywood interpretând rolul principal în filmele din franciza "Fast & Furious". Graţie acestor filme, extrem de rentabile şi pentru producătorii studiourilor Universal, Paul Walker a strâns o avere considerabilă, care face astăzi obiectul multor solicitări, informează lefigaro.fr, citat de mediafax.ro


În afară de părinţii săi, alţi doi pretendenţi şi-au manifestat deja interesul, potrivit site-ului Hollywood Life. Rebecca McBrain, care a fost iubita lui Paul Walker din 1998 până în 1999 şi care i-a dăruit acestuia o fiică, Meadow, îşi cere partea. Familia Walker se opune însă pretenţiilor financiare formulate de Rebecca McBrain.

"Familia lui Paul Walker nu o va lăsa în niciun caz pe Rebecca să pună mâna pe toţi banii", spune un apropiat al actorului. "Părinţii lui cred că ei sunt aceia care trebuie să administreze averea. Spun că ei sunt aceia care l-au cunoscut cel mai bine", a adăugat aceeaşi sursă.


Fiica sa, în vârstă de 15 ani, a priori moştenitoare legitimă, este considerată însă mult prea tânără de către părinţii starului pentru a administra singură acea avere.

La rândul ei, Jasmine Pilchard-Gosnell, iubita din ultimii şapte ani a actorului Paul Walker, consideră că are şi ea un cuvânt de spus în privinţa averii.


Familia Walker va trebui să rezolve aceste tensiuni generate de succesiunea lui Paul Walker. Având o astfel de avere, pare destul de ciudat faptul că actorul, deşi avea doar 40 de ani, nu îşi făcuse un testament. Bătăliile juridice care dezbină numeroase familii de la Hollywood reprezintă un fapt curent în lumea showbizului, iar familia lui Paul Walker nu este cu nimic mai "nevinovată" din acest punct de vedere decât cele ale cântăreţilor Elvis Presley sau Michael Jackson.

Paul Walker şi Roger Rodas, prieten şi partener de afaceri al actorului, au murit pe 30 noiembrie, după ce automobilul în care se aflau a depăşit spaţiul carosabil şi s-a izbit de un stâlp şi de un copac, explodând la câteva secunde după impact. Actorul şi prietenul său participaseră cu puţin timp înainte la o gală de caritate organizată în beneficiul familiilor afectate de taifunul Haiyan care a devastat statul Filipine.


Rămăşiţele pământeşti ale celor două victime au fost identificate cu ajutorul radiografiilor dentare, întrucât trupurile lor suferiseră arsuri severe.

Certificatul de deces al actorului Paul Walker, starul francizei "Furios şi iute", confirmă faptul că starul american nu a murit doar din cauza traumatismelor violente, ci şi a arsurilor suferite.


Potrivit aceluiaşi document, starul american, care şi-a pierdut viaţa la vârsta de 40 de ani, a ars de viu, la câteva clipe după impact. Moartea sa a fost una rapidă.

Familia şi prietenii lui Paul Walker şi-au luat rămas bun de la actor, în cadrul unei ceremonii organizate pe o plajă din Santa Barbara, pe 15 decembrie, la o zi după ce rămăşiţele pământeşti ale starului american au fost incinerate, iar cenuşa sa a fost depusă la cimitirul Forest Lawn Memorial Park din Los Angeles.

Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul "Monster in the Closet".

Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" şi "Tânăr şi neliniştit". Începând din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri în filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).

Actorul a devenit celebru jucând în franciza "Furios şi iute/ The Fast and The Furious". Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, în Statele Unite ale Americii, lungmetrajul "Hours", în care Paul Walker are un rol important. El a mai jucat în drama poliţistă "Brick Mansions", aflat în postproducţie şi care va fi lansat în 2014.

Filmul de acţiune "Fast and Furious 7", ale cărui filmări au fost oprite după moartea subită a actorului Paul Walker, va fi lansat pe 10 aprilie 2015, a declarat pe 22 decembrie, actorul Vin Diesel, unul dintre starurile acestei francize.

Ultimele Stiri
abonare newsletter