Actualitate

VIDEO: Peste 33.000 de petarde şi artificii, confiscate de poliţiştii clujeni întro singură zi

Marfa mai multor vânzători de petarde şi artificii a fost confiscată de poliţiştii clujeni în urma unor controale efectuate în Piaţa Mihai Viteau deoarece aceştia nu aveau autorizaţie de comercializare.În total, 33.256 petarde şi artificii au fost reţinute de poliţişti.

Astfel, luni 23 decembrie 2013 poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie au depistat în trafic, în Piaţa Mihai Vitezul din Cluj-Napoca, un bărbat de 44 ani din comuna Floreşti, care transporta cu un autoturism 32.836 bucăţi petarde şi artificii din clasele I, II şi III, fără a deţine autorizaţie în acest sens. Bărbatul s-a ales cu toată marfa confiscată şi cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept.

Tot luni, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie au depistat în Piaţa Mihai Viteazul din Cluj-Napoca, o femeie de 32 ani din comuna Baciu, vindea 240 de bucăţi de petarde, fără respectarea prevederilor legale. Materialele pirotehnice găsite asupra femeii au fost confiscate acesteia fiindu-i întocmit dosar penal.


Tot poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie au depistat, luni 23 decembrie 2013, în Piaţa Mihai Viteazul un bărbat de 37 ani, din Cluj-Napoca, care încerca să vândă 180 de bucăţi de petarde, fără respectarea prevederilor legale. Bărbatului i-au fost reţinute patardele şi s-a ales cu dosar penal.

Ultimele Stiri
abonare newsletter