Actualitate

“Rareş Bogdan ne-a făcut PORCI” - Vezi pe cine a supărat clujeanul și care este motivul pentru care nu a fost ales șef la TVR!

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a declarat ieri că social-democraţii nu au promis niciodată că îl vor vota pe Rareş Bogdan în fruntea TVR. El este nemulţumit că Rareş Bogdan i-a făcut “porci în Parlament și așa mai departe”.

„Am avut discuții și am zis nu ne forțați să venim, că Rareș Bogdan ne-a făcut porci atunci în Parlament și așa mai departe. Nu mai vorbesc de toate atacurile dure că l-a atacat până acum și pe Antonescu și pe toți. (…) Nu puteam să-i ducem cu forța pe colegii noștri în sală după discuția că Parlamentul e plin de porci..a fost greu peste noapte să vin în fața colegilor de grup să zic că totul s-a trecut cu vederea”, ”, a spus Ilie Sârbu la Antena3.

Rareş Bogdan, propus de PNL pentru poziţia de preşedinte director general interimar al TVR, a fost avizat favorabil de Comisiile de cultură din Parlament, dar în plenul celor două Camere ale Parlamentului nu au fost întrunite voturile necesare pentru a fi validat, deoarece parlmentarii PSD nu s-au prezentat la vot.


Rareş Bogdan este un prieten apropiat al lui Eduard Helwig, purtătorul de geantă al lui Crin Antonescu, şi al lui Dan Motreanu, fost secretar general al PNL (originar din Ocna Mureș, ca şi realizatorul TV).

Rareş Bogdan e cunoscut pentru atitudinea servilă faţă de reprezentanții USL, unul dintre puţinii realizatori TV la care liderul PNL Crin Antonescu este invitat pentru a fi "periat" după fiecare scandal în care e implicat.


La Cluj, Rareş Bogdan a condus Ziua de Cluj, ziar pe care l-a "înclinat" USL în campaniile electorale de la alegerile locale din 2012 şi parlamentare din acelaşi an, iar ulterior l-a falimentat.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter