Actualitate

Viceprimarul turdean Lucian Nemeș a fost schimbat din funcție!

Lovitură de teatru în această dimineață în Consiliul local Turda, viceprimarul Lucian Nemeș a fost schimbat din funcție chiar cu complicitatea colegilor de partid.

Viceprimarul turdean Lucian Nemeș a fost schimbat din funcție! Viceprimarul turdean Lucian Nemeș a fost schimbat din funcție!

Miercuri dimineață a fost convocată la Turda o ședință de îndată, inițial pe ordinea de zi figura un singur proiect și anume o rectificare bugetară.

Surpriză însă, la cererea liderului PDL în Consiliul Local, Sorin Bichiș, au mai fost introduse două proiecte, acestea vizau schimbarea viceprimarului Lucian Nemeș șI numirea unui nou viceprimar.


Cu 12 voturi pentru, viceprimarul Lucian Nemeș a fost demis din funcție!

Voturile "pentru" reprezintă exact votul grupului PDL-UDMR (9), plus voturile celor de la PPDD (3).


Viceprimar al Turzii, în locul lui Lucian Nemeș, a devenit Lucian Varo, de asemenea consilier din partea PP-DD. Acesta a primit 13 voturi, față de cele câte trei, obținute de către contracandidații săi la funcția numărul 2 din executivul turdean, Emil Molnar (PSD) și Ovidiu Micu (PNL).

”Promit să fiu liantul între Consiliul Local și instituția primarului”, a declarat Lucian Varo, imediat după depunerea jurământului.


Pe de altă parte Lucian Nemeș, care este și președintele PPDD Turda spune că va cere conducerii centrale a partidului retragerea sprijinului politic pentru consilierii rebeli, și sancționarea acestora cu excluderea din partid.

Ultimele Stiri
abonare newsletter