Actualitate

Schimbări pe Facebook: Reţeaua de socializare introduce o funcţie nouă

Reţeaua de socializare Facebook va introduce o nouă opţiune, butonul de “Unfollow” (Nu mai urmăresc), care va permite utilizatorilor să elimine din fluxul de noutăţi comentariile şi actualizările unor prieteni pe care nu mai doresc să-i urmărească, scrie Mashable.

Noul buton de Unfollow va fi asemănător funcţiei “ascunde tot" (hide all), pe care utilizatorii puteau să o acceseze şi în trecut.

Facebook a introdus de facto funcţia de "Follow" în 2010, pentru a permite utilizatorilor să urmărească postările unui profil doar prin trimiterea unei cereri de prietenie, fără ca destinatarul să accepte solicitarea. Ulterior Facebook a introdus şi un buton dedicat, scrie zf.ro. 


Cu noua funcţie de  “Unfollow”, utilizatorii reţelei de socializare nu mai primesc actualizările prietenilor, fără să fie nevoiţi renunţe la prietenia lor pe Facebook.

“Scopul acestei schimbări este să ajutăm oamenii să cureţe fluxul de noutăţi şi să vadă mai mult din conţinutul pe care şi-l doresc”, a spus un reprezentant Facebook, citat de Mashable.


 

Etichete: facebook
abonare newsletter