Actualitate

Protestatarii din Ucraina, amenințați de comuniști cu Armata Rusiei!

Presa de la Chișinău scrie despre solicitarea cel puțin ciudată a unui deputat din Sevastopol: trupe rusești în Ucraina pentru a „apăra democrația” de atacurile trupelor SUA și NATO!

Acest lucru se va întâmpla numai dacă Vladimir Putin, va da curs propunerii deputatului consiliului municipal din Sevastopo, Serghei Smolianinov care i-a cerut preşedintelui Rusiei să introducă trupe în Ucraina, declarând că în Ucraina „serviciile speciale occidentale şi agenţii lor au iniţiat o tentativă de răsturnare a puterii legale”, scrie Deschide.md.

De asemnea, Smolianinov i-a cerut lui Putin „să convină cu guvernul Ucrainei introducerea forţelor armate al Rusiei pe teritoriul ţării pentru protecţia împotriva armatei Statelor Unite şi agresorilor NATO”, scrie Vocea Rusiei.


Totodată, Preşedintele Poloniei, Bronislaw Komorowski, a declarat că va convoca în zilele următoare o reuniune a Consiliului de Securitate Naţională în legătură cu situaţia din Ucraina, informează site-ul oficial al preşedintelui polonez.

„Este timpul să ne gândim, să ne calmăm, este timpul unor decizii înţelepte ca să revenim la negocierile legate de semnarea acordului de asociere cu UE”, a declarat Komorowski.

Ultimele Stiri
abonare newsletter