Actualitate

FOTO - Politicienii s-au prins în Hora Unirii din Piaţa Avram Iancu

Mii de clujeni au participat, duminică, la evenimentele dedicate Zilei Naţionale a României din centrul oraşului. De asemenea, au fost prezenţi reprezentanţii autorităţilor locale, judeţene şi ai altor instituţii şi politicieni.

Evenimentele dedicate Zilei Naţionale a României au început la ora 12.00 cu o slujbă oficiată în Catedrala Ortodoxă din Piaţa Avram Iancu, urmată de depuneri de coroane din partea tuturor instituţiilor din oraş. La ceremonie au fost prezenţi primarul Emil Boc, viceprimarii Gheorghe Şurubaru şi Anna Horvath, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, prefectul Gheorghe Vuşcan, primari din comunele vecine, consilieri locali şi judeţeni, dar şi reprezentanţi ai partidelor politice.

După depunerea coroanelor, a urmat un spectacol de dansuri populare şi Hora Unirii.


Reprezentanţii autorităţilor locale şi judeţene şi politicienii nu au ezitat să se prindă în Hora Unirii care a avut loc în faţa Teatrului Naţional.

Evenimentele dedicate zilei de 1 Decembrie se vor desfăşura pe parcursul întregii zile şi se vor încheia la ora 20.00 cu un foc de artificii în Piaţa Avram Iancu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter