Actualitate

Târgul Meșteșugarilor revine la Turda chiar de 1 Decembrie

După o absență de câteva luni, iată că meșteșugarii au ocazia să-și expună din nou produsele tradiționale în cadrul activității inițiate de primăria Turda sub denumirea de Târgul Meșteșugarilor.

Târgul Meșteșugarilor revine la Turda chiar de 1 Decembrie Târgul Meșteșugarilor revine la Turda chiar de 1 Decembrie

Cu prilejul Zilei Naţionale a României, Primăria municipiului Turda organizează o ediţie specială a „Târgului meşteşugarilor, manufacturierilor şi artizanilor populari”, în data de 1 Decembrie 2013, între orele 12.00 – 17.00, locaţia fiind Parcul Teilor.

La eveniment participă producători locali, meşteşugari, manufacturieri, artizani populari din diverse domenii de activitate, ideea municipalităţii turdene fiind aceea de a crea un cadru favorabil în vederea promovării meşteşugarilor din zonă, precum şi pentru conservarea vechilor tradiţii locale.


Primăria Municipiului Turda are plăcerea de a vă invita să participaţi la această manifestare care sperăm să capteze interesul dumneavoastră în zi de sărbătoare pentru toţi românii, transmite primarul Tudor Ștefănie.

Târgul meșteșugarilor a fost gustat din plin de public de fiecare dată când a fost organizat, semn că turdenii sunt mare amatori de produse tradiționale, știind să aprecieze mâncărurile naturiste făcute în casă, dar și lucrările de artizanat expuse de comercianți.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter