Actualitate

UPDATE - ŞOCANT: Fetiță clujeană, VIOLATĂ cu permisiunea mamei! Vezi reacţia mamei

Un bărbat de 47 de ani din Cluj-Napoca, taximetrist de profesie, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile de judecătorii Tribunalului Cluj pentru viol în formă continuată după ce a forţat o fată de 14 ani să întreţină relaţii sexuale cu el.

Fetiță clujeană, VIOLATĂ cu permisiunea mamei! Fetiță clujeană, VIOLATĂ cu permisiunea mamei!

Neagă tot

Mama fetiţei violate ne-a transmis printr-un SMS că în niciun moment taximetristul nu a avut acordul ei pentru aceste fapte cum susţin procurorii. Redăm mai jos conţinul integral al mesajului femeii:

“Vă rog să încercaţi să rescrieţi articolul în cazul taximetristului pedofil. Pe fiica mea a violat-o dar nu cu acordul meu, nu am ştiut absolut nimic. Numai în 1 noiembrie am aflat tot ce s-a întâmplat. Fetiţa nu mi-a spus nimic, a ameninţat-o că o bate de o omoară dacă îmi spune ceva. Patru ani am fost prieteni nu doar din primăvară, îl ştiu din 2009, suntem prieteni, mă bătea des, era violent”, ne-a scris Corina G., mama fetiţei.


Ce spun procurorii

Fata este a concubinei sale şi are un uşor retard psihic. Potrivit procurorilor clujeni, fiecare viol s-a produs în prezenţa mamei şi cu permisiunea acesteia, însă pe fondul unor neînţelegeri între cei doi, mama minorei l-a reclamat pe inculpat.

Magistraţii Tribunalului Cluj au decis arestarea lui C.I. pe o perioadă de 29 de zile, începând cu 6 noiembrie şi până în data de 4 decembrie pentru viol în formă continuată şi tentativă de viol, după ce "în primăvara anului 2013, la intervale de timp diferite, profitând de faptul că, pe fondul unei relaţii de concubinaj, frecventa locuinţa lui G.C., a constrâns-o pe fiica acesteia G.A.S., în vârstă de 14 ani, prin ameninţare, profitând de starea sa de sănătate psihică, să întreţină relaţii sexuale anale şi orale".

În motivarea instanţei de arestare preventivă se mai arată faptul că în 23 octombrie, inculpatul a intenţionat să săvârşească o nouă infracţiune de viol asupra minorei, "scop în care prin constrângerea acesteia, a dezbrăcat-o şi s-a dezbrăcat la rândul său, a determinat-o să-l urmeze în pat cu intenţia de a întreţine raporturi sexuale, activitatea infracţională fiind întreruptă de intervenţia mamei, alertată de strigătele fiicei sale".

Din înscrisurile depuse la dosarul cauzei rezultă că minora este luată în evidenţa Clinicii de Psihiatrie Pediatrică Cluj-Napoca cu diagnosticul de tulburare hiperkinetică de conduită, heteroagresivitate fizică, retard psihic uşor, "iar în perioada septembrie-octombrie, aceasta s-a prezentat în mod repetat pentru a fi internată pe fondul unor episoade de agitaţie psihomotorie, auto şi heteroagresivitate, survenite şi pe fondul conflictelor avute cu mama sa".


La începutul lui octombrie, un alt pedofil, Sebastian Oltean, părinte social la Casa Lukas din Turda, a ajuns după gratii. Acesta nu doar că a făcut sex cu minora pe care trebuia să o ocrotească, dar a şi fotografiat-o în ipostaze indecente şi a filmat-o în timpul actelor sexuale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter