Actualitate

Româncă decedată în Marea Britanie, după ce a fost înjunghiată pe stradă

Un bărbat a fost arestat în urma înjunghierii unei imigrante românce, în noaptea de luni spre marţi, pe o stradă comercială aglomerată de la Ilford, în Essex (estul Angliei), tânăra murind ulterior la Royal London Hospital.

Potrivit Daily Mail, citat de Mediafax, incidentul s-a petrecut la miezul nopţii de luni spre marţi, iar tinerei i-a fost acordat primul ajutor de către paramedici care au condus-o la spital, însă medicii nu au putut să o salveze. Românca, a cărei identitate nu este precizată, a murit din cauza rănilor la Royal London Hospital, spre ora locală 2.00 (4.00, ora României).

Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost arestat marţi după-amiaza în legătură cu moartea imigrantei, iar acesta se află în custodia poliţiei în East London.


Poliţia a confirmat că identitatea victimei este cunoscută, anunţând că nu o va dezvălui până când nu va informa rudele. O autopsie urma să fie efectuată marţi după-amiaza în vederea stabilirii cauzei morţii.

Locuitori din zonă au declarat că au văzut victima mergând împleticit în interiorul localului Pizza and Chicken 4 U, după care s-a prăbuşit la podea


"Poliţia a fost chemată de Serviciul de Ambulanţă al Londrei, aproximativ la ora (locală) 0.15 (2.15, ora României), să constate înjunghierea unei femei pe Ilford Lane, în apropiere de intersecţia cu Loxford Lane. (…) Ofiţerii au ajuns, iar femeia primea îngrijri pentru o rană prin înjunghiere", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei metropolitane, adăugând că victima a fost condusă la un spital din estul Londrei, unde a murit la ora locală 1.53 (3.53, ora României).

Ultimele Stiri
abonare newsletter