Actualitate

EBS România şi UTCN organizează conferinţa „Let’s Talk IT Embedded”, pentru piaţa IT clujeană

Furnizorul de servicii şi soluţii software EBS România, în parteneriat cu Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației (FETTI) din cadrul UTCN, organizează, în data de 31 octombrie, de la ora 18:00, conferința „Let’s Talk IT Embedded”, dedicată pieţei clujene de IT.

Potrvit organizatorilor evenimentul, ce se va desfăşura în Aula Domşa, de pe Str. Constantin Daicoviciu Nr.15, va reuni atât reprezentanţi ai mediului academic cât şi profesionişti din domeniul IT şi are ca obiectiv prezentarea de soluţii inovative în ceea ce priveşte viitorul tehnologiei informaţiei.

“Fiind un subiect de mare actualitate, evenimentul va fi primit cu interes şi subiectele pot constitui o provocare pentru toţi cei care doresc să se conecteze sau sunt implicatí în dezvoltarea sistemelor embedded”, declară prof.dr.ing. Dan Pitică, decanul ETTI, din cadrul Universităţii Tehnice.


Principalele temele ce vor fi dezbătute în cadrul conferinţei sunt: „Sistemele Embedded: viitorul în tehnologia informaţiei” şi “Tehnici avansate de dezvoltare a SW Sistemelor Embedded”

 “Prin tematica propusă dezbaterii sunt convins că participanţii se vor convinge că dezvoltarea SW pentru sistemele embedded reprezintă una din modalităţile concrete prin care electronica actuală se poate întâlni cu tehnologia informaţiei“, mai afirma decanul ETTI.


Subiectele conferinţei vor fi prezentate de speakerul EBS România - Marius Mureşan, reprezentant în acelaşi timp şi al zonei academice clujene.

„Sistemele embedded sunt nelipsite în viaţa de zi cu zi, cele mai concludente exemple fiind pacemakers, telefoanele mobile, unitățile electronice de control din automobile, televizoarele inteligente, sateliții etc. Observăm în același timp ca aplicațiile embedded devin din ce în ce mai complexe și mai sofisticate. De aceea produsele lansate pe o piață bazată pe competiție trebuie dezvoltate într-un timp cât mai scurt, cu un grad de inovare ridicat şi la costuri reduse”, declara Marius Mureşan, speakerul „Let’s Talk IT Embedded”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter