Actualitate

Cozmin Gușă, audiat la DNA în dosarul insolvenței Realitatea Media

Cozmin Gușă s-a prezentat joi la Direcția Națională Anticorupție, unde procurorii îi vor prezenta acuzațiile aduse companiei sale Strategies Research Investment SRL, în cadrul anchetei privind dosarul insolvenței Realitatea Media.

La intrarea în sediul DNA, Cozmin Gușă i-a acuzat pe premierul Victor Ponta și pe deputatul PSD Sebastian Ghiță că doresc falimentarea postului Realitatea TV, potrivit Agerpres.

"Povestea legată de Realitatea TV și oamenii care sunt deranjați de Realitatea TV. Cei mai deranjați sunt cei doi parteneri de afaceri Victor Ponta și Sebastian Ghiță. Unul e supărat că este criticat tot timpul, mă refer la iresponsabilul vesel Victor Ponta, și celălalt, Sebastian Ghiță, este deranjat de faptul că trebuie să returneze foarte mulți bani către Realitatea TV și în același timp face foarte multe probleme Realității TV, ca să încerce să o aducă în faliment", a spus Cozmin Gușă.


El a negat că partenerul său de afaceri Maricel Păcuraru ar fi făcut ilegalități și consideră că în acest caz sunt doar "speculații făcute pe baza unui denunț calomnios".

În acest dosar au fost puse sub învinuire 12 persoane, printre care se află omul de afaceri Maricel Păcuraru, asociat al lui Cozmin Gușă și Fabian Schwartzenberg, fratele lui Elan Schwartzenberg.


Ei sunt acuzați că au derulat acțiuni infracționale pentru influențarea deciziilor în procedura insolvenței, în mod direct sau prin persoane fizice ori juridice interpuse, în scopul influențării deciziilor referitoare la SC Realitatea Media SA și preluării controlului asupra acestei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter