Actualitate

Avionul dispărut în Mexic a fost găsit

Rămăşiţele unui avion care a dispărut luni în nord-vestul Mexicului au fost localizate iar cei 14 ocupanţi au murit, a anunţat miercuri ministrul Transporturilor şi Comunicaţiilor.

"Avionul Cessna Caravan (înmatriculat) XATXM cu 13 pasageri şi un pilot la bord a fost localizat. Din păcate, nu există supravieţuitori", a scris pe contul său de Twitter Gerardo Ruiz Esparza, scrie Mediafax.

Micul aparat, care aparţinea companiei Aeroservicio Guerrero, a fost găsit "la 14 mile vest de aeroportul din Loreto", de unde decolase, în Sierra de la Giganta, un lanţ muntos care se desfăşoară de-a lungul Golfului Californiei, în statul California inferioară de sud, a precizat ministerul Transporturilor într-un comunicat.


Luni, acelaşi minister a anunţat că un Cessna Monomotor 208-B, care transporta 14 persoane, a dispărut după decolarea din localitatea turistică Loreto.

Pasagerii aparatului erau localnici, conform autorităţilor. Accidentul a avut loc într-un moment în care zona era afectată de furtuna tropicală Octave.

Etichete: mexic avion disparut
Ultimele Stiri
abonare newsletter