Actualitate

Locaţia de depunere a dosarelor pentru alocaţii de creştere a copilului se schimbă

Dosarele pentru acordarea indemnizaţiilor, alocaţiilor de stat şi a stimulentelor de creştere a copilului se mută din Piaţa Unirii pe strada Moţilor nr.7, începând de luni, 7 octombrie.

Biroul de preluare a dosarelor pentru acordarea indemnizaţiilor, alocaţiilor de stat şi stimulentelor de creştere a copilului al Serviciului Protecţie socială din cadrul Direcţiei de asistenţă socială şi medicală se va muta din Piaţa Unirii pe strada Moţilor nr. 7, la Centrul de Informare pentru Cetăţeni. Potrivit reprezentanţilor Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, programul cu publicul al acestui birou va fi acelaşi cu cel al Centrului de Informare pentru Cetăţeni, respectiv: luni, marţi, miercuri, vineri – între orele 8.30 şi 16.30

joi – între 8.30 şi 18.30. Cei care doresc să solicite informaţii suplimentare cu privire la acordarea indemnizaţiilor, alocaţiilor de stat şi stimulentelor de creştere a copilului se pot adresa biroului din cadrul Serviciului Protecţie socială la numărul de telefon 0264-596030, interior 4642.

Ultimele Stiri
abonare newsletter