Actualitate

"Poziţia copilului", MARELE CÂŞTIGĂTOR al Festivalului de Film de la NAMUR

"Poziţia copilului", în regia lui Călin Peter Netzer, a câştigat premiul pentru cel mai bun film la Festivalul Internaţional al Filmului Francofon de la Namur, iar Luminiţa Gheorghiu a primit trofeul pentru cea mai bună actriţă.

"Poziţia copilului", MARELE CÂŞTIGĂTOR al Festivalului de Film de la NAMUR "Poziţia copilului", MARELE CÂŞTIGĂTOR al Festivalului de Film de la NAMUR

"Poziţia copilului" a primit trofeul "Bayard d’Or" pentru cel mai bun film în cadrul galei de premiere a celei de-a 28-a ediţii a Festivalului de la Namur, care s-a desfăşurat vineri seară, se anunţă contul oficial de Twitter al evenimentului.

Luminiţa Gheorghiu, interpreta rolului principal în "Poziţia copilului", a primit premiul "Bayard d’Or" pentru cea mai bună actriţă.

Lungmetrajul "Poziţia copilului", în regia lui Călin Peter Netzer, a fost premiat cu Ursul de Aur la Festivalul de la Berlin anul acesta şi a fost desemnat să reprezinte România la premiile Oscar de anul viitor, la categoria "cel mai bun film străin".

"Poziţia copilului", cu Luminiţa Gheorghiu, Bogdan Dumitrache, Florin Zamfirescu, Ilinca Goia şi Nataşa Raab, este cel de-al treilea film al lui Călin Peter Netzer după multipremiatele "Maria" (2003) şi "Medalia de onoare" (2010).

 

Etichete: pozitia copilului
Ultimele Stiri
abonare newsletter