Actualitate

Buda: Cer demisia de îndată a lui Ponta şi a întregului Guvern

Liderul PDL Cluj, Daniel Buda, cere demisia "de îndată" a lui Victor Ponta şi a Guvernului pentru "incapacitatea de a gestiona în mod coerent şi corect" interesele ţării privind aderarea la spaţiul Schengen, în condiţiile în care şi Franţa, unde sunt la putere socialiştii, a spus "nu" României.

Daniel Buda a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că demisia lui Victor Ponta şi a Guvernului se impune pentru incapacitatea de a gestiona în mod coerent şi corect interesele României.

"Cer demisia de îndată a lui Victor Ponta şi a întregului Guvern pentru incapacitatea de a gestiona în mod coerent şi corect interesele României. Franţa, unde se află la putere socialiştii, prieteni ai lui Victor Ponta, au spus «Nu» intrării României în spaţiul Schengen. Este un eşec pe care Ponta trebuie să şi-l asume şi care trebuie să ducă în mod clar la plecarea acestuia din fruntea Guvernului. Dacă nici la socialiştii lui din Franţa nu are trecere, atunci cum o să aibă trecere la Merkel?", a spus Buda.


Purtătorul de cuvânt al Guvernului francez, Najat Vallaud-Belkacem, a declarat, joi, pentru postul de radio RMC, că "nu sunt întrunite condiţiile" pentru aderarea României şi Bulgariei la spaţiul Schengen. "Credem că nu sunt întrunite condiţiile (pentru aderarea României şi Bulgariei la Schengen) şi nu suntem singurii (care cred acest lucru)", a declarat Najat Vallaud-Belkacem.

Ultimele Stiri
abonare newsletter