Actualitate

Pianistă româncă, nominalizată la Women of the Future Awards din Marea Britanie

Pianista română Alexandra Dăriescu se află pe lista scurtă a ediţiei din acest an a Women of the Future Awards, o competiţie naţională desfăşurată anual în Marea Britanie, care premiază cele mai talentate femei tinere, ce reprezintă un model pentru generaţiile viitoare.

Women of the Future Awards este cel mai mare program naţional din Marea Britanie de premiere a celor mai talentate femei cu vârsta sub 35 de ani, care reprezintă o sursă de inspiraţie pentru generaţiile viitoare.

Programul Women of the Future Awards, realizat în parteneriat cu compania Shell, se află în 2013 la cea de-a şaptea ediţie.


Women of the Future Awards recunosc meritele unor tinere femei care îşi desfăşoară activitatea în nouă domenii, inclusiv arte şi cultură, ştiinţe, business, media şi tehnologie, potrivit independent.co.uk.

Pianista română Alexandra Dăriescu se află pe lista scurtă a Women of the Future Awards 2013, la categoria "Arts & Culture Woman of the Future".


Potrivit independent.co.uk, Alexandra Dăriescu a devenit în acest an prima pianistă din România care a urcat pe scena Royal Albert Hall, pentru a concerta alături de Orchestra Filarmonicii Regale din Londra.

Alexandra Dăriescu are o capacitate naturală de a comunica, prin intermediul muzicii sale, cu publicul. "Cu un spirit duios şi entuziasm, ea vorbeşte cu publicul prin intermediul muzicii sale", spunea Rosemary Johnson, directorul executiv al Orchestrei Filarmonicii Regale din Londra, citată de publicaţia britanică.


Ceremonia de decernare a premiilor Women of the Future va avea loc pe 13 noiembrie, la Londra.

Etichete: nominalizare
Ultimele Stiri
abonare newsletter