Actualitate

Poliția “pune biciul” pe hoții de lemne

Cu ocazia acţiunilor desfășurate pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale în legătură cu recoltarea, transportul şi comercializarea materiai lelor lemnoase, polițiștii clujeni au prins în acest sfârșit de săptămână mai mulți hoți de lemne și au confiscat peste 10mc de material lemnos.

Astfel, vineri, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunală Mărgău l-au prins pe B. Gheorghe de 46 ani, din localitatea Mărgău, în timp ce transporta cu un autovehicul cantitatea de 3,1 mc de lemn de molid, fără să dețină acte legale de provenienţă.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, iar  materialului lemnos în valoare de 600 lei a fost ridicat în vederea confiscării.


Tot  vineri, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunală Tureni și Postului de Poliție Comunală Petreștii de Jos, împreună cu lucrători din cadrul Ocolului Silvic Turda au oprit pentru control, pe raza localităţii Comșești, pe P. Ovidiu de 35 ani, M. Ioan de 22 ani, P. Adrian de 19 ani, I. Paul de 33 ani şi doi minori, toţi din comuna Tureni, care transportau cu șase atelaje trase de cai cantitatea totală de 6 mc material lemnos, esenţă gorun, fără a avea acte de provenienţă.

Bărbaţii au fost sancționați cu amenzi în valoare de 10.000 lei, iar materialul lemnos în valoare de 600 lei a fost confiscat, urmând a fi predat în custodie reprezentanţilor Ocolului Silvic Turda.

Ultimele Stiri
abonare newsletter