Actualitate

200 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul dintre Pandurii Târgu Jiu şi Dnipro

Aproximativ 200 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura ordinea publică la meciul de dintre echipele „C.S. Pandurii Târgu Jiu” şi „F.C. Dnipro Dnepropetrovsk”. Partida de fotbal va se va desfăşura pe Cluj Arena, joi, 19 septembrie, începând cu ora 20:00.

Meciul este unul cu grad de risc ridicat, astfel că forţele de vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată a stadionului.

Forţele de ordine clujene au mai atras atenţia spectatorilor că doi suporteri ai echipei „C.S. Pandurii Târgu Jiu” au interdicţie de a participa la meciul de fotbal, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei, motiv pentru care sunt sfătuiţi să nu pătrundă ilegal pe stadion. Dacă cei doi suporteri vor intra ilegal în tribunele arenei sportive, ei riscă o pedeapsă cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau amendă, precum şi măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sau jocurile sportive, pe o perioadã de la unu la 2 ani, care se adaugã la perioada pentru care s-a dispus iniţial măsura.

abonare newsletter