Actualitate

A început nebunia: Fanii Apple s-au instalat deja la coadă, cu patru zile înainte de lansarea Iphone-ului 5S

Fanii iPhone 5S au început deja să stea la coadă în afara magazinului Apple înainte de lansarea sa oficială de vineri.

 Primul client și-a instalat un cort în fața magazinului din Londra și spune că și-ar vinde locul doar pentru o sumă de patru cifre.
 
Gad Harari, 17, primul și cel mai înfocat fan al noului Iphone s-a instalat într-un cort improvizat în fața magazinului londonez, cu patru zile înainte de lansarea oficială.
El a spus că a refuzat deja o oferta de £ 200 pentru a-și ceda locul său la coadă și e convins că oamenii îi vor oferi până la 1.000 £ mai târziu.
El a venit însoțit de un prieten, tot de 17 ani.

"Suntem mereu printre primii pentru a obține un nou iPhone," a declarat Harari, care a devenit o figură familiară angajaților din magazin. "Am venit aseară - de data aceasta am vrut să fim primii. Este modul nostru de a ne arăta devotamentul pentru produsele Apple. De asemenea, așa avem și posibilitatea de a ne vinde locul. Mi-aș vinde, probabil, locul meu la cada de așteptare pentru aproximativ 1.000 £. Există oameni nebuni care sunt dispuși să facă asta@, a spus adolescentul potrivit dailymail.co.uk.
Studentul, care are propria sa afacere de web, a spus ca a stat la coadă pentru gadget-urile Apple în ultimii patru ani. "Colecționez produse Apple. Am cam tot din ceea ce a apărut pe piață în ultimii ani" a spus el.

 

Etichete: iPhone 5S
Ultimele Stiri
abonare newsletter