Actualitate

Jason Statham la un pas de moarte, în timpul filmărilor pentru "The Expendables 3"

Actorul britanic Jason Statham s-a aflat la un pas de a se îneca în Marea Neagră atunci când filma o scenă pentru lungmetrajul "The Expendables 3", în timpul unei cascadorii care nu a decurs aşa cum ar fi trebuit.

Filmările pentru acest lungmetraj au loc în Bulgaria. Potrivit declaraţiilor făcute de Terry Crews, unul dintre actorii care joacă în acest film, turnarea unei scene nu a decurs aşa cum ar fi trebuit, iar Jason Statham a căzut în Marea Neagră, în timp ce rămăsese blocat la volanul unui camion pe care îl conducea, informează contactmusic.com.

Cu ocazia unui interviu acordat vineri în emisiunea prezentată de Jay Leno, Terry Crews a declarat: "Am fost la un pas de moarte. Filmam o cascadorie, Jason Statham conducea un camion, iar noi ar fi trebuit să urcăm pe platforma superioară a vehiculului, unde urma să avem un dialog. El a urcat la volanul camionului, pe ţărmul Mării Negre, şi ar fi trebuit să oprească camionul pentru ca noi să filmăm întreaga scenă. Ei bine, camionul nu s-a oprit. Camionul a căzut în Marea Neagră, avându-l la bord pe Jason Statham, la volan!"


"În mintea ta îţi spui: «e un film de acţiune şi, dacă se întâmplă ceva rău, voi conduce camionul şi voi face tot ce trebuie». Dar, în viaţa reală, începusem deja să ţip: «Jason, Jason!» Căzusem pe nisip, el era blocat în apă, în camion, iar toată lumea era îngrozită. Toată lumea ţipa şi striga. În cele din urmă, Jason a ieşit din apă, a înotat până la chei, iar camionul s-a scufundat complet. Nu-mi venea să cred. Noi trebuia să fim pe acel camion. Jason s-a întors, şi-a uscat hainele, iar regizorul ne-a spus: «Vom filma scena asta încă o dată, vom filma mai multe duble", a adăugat Terry Crews.

Etichete: marea neagra
Ultimele Stiri
abonare newsletter