Actualitate

GALERIE FOTO: Crin Antonescu, întâmpinat la Cluj de protestatarii Roșia Montană

Aproximativ 15 persoane l-au aşteptat, joi la prânz, pe liderul PNL, Crin Antonescu, la ieşirea din sediul filialei Cluj a partidului, scandând lozinci împotriva unui eventual război în Siria şi împotriva proiectului minier de la Roşia Montană.

Manifestanţii s-au adunat pe trotuarul din faţa sediului PNL Cluj, având pancarte cu mesaje precum "Intervenţie în Siria, nu în numele meu. Stop imperialismului NATO", "Trădarea de ţară în aur se măsoară", "Antonescu, campionul sexismului în România".

Unul dintre participanţii la acţiune a avut un steag al Siriei.


Liderul PNL, Crin Antonescu, a ieşit din sediul partidului în curte, după conferinţa de presă susţinută, moment în care jurnaliştii l-au întrebat cum comentează manifestarea din stradă.

"Pentru mine, aceste manifestaţii sunt cât se poate de serioase şi sunt de luat în seamă. Sunt manifestaţii cu un semnal social autentic din partea unor tineri", a spus Antonescu.


Apoi, el s-a urcat în maşină şi a ieşit cu maşina din curtea sediului PNL, printre manifestanţi, care au strigat: "Crin, Crin, nu uita, noi nu vrem în Siria!", "Anularea legii", "S-a dat şpagă barosană pentru Roşia Montană".

UPDATE:

Președintele PNL Crin Antonescu a părăsit sediul partidului într-o mașină cu geamuri fumurii. În momentul ieșirii lui Antonescu, protestatarii au scandat diverse lozinci împotriva proiectului de exploatare de la Roșia Montană, însă șeful PNL nu a stat de vorbă cu protestatarii. Nu s-au înregistrat niciun fel de incidente.


Protestarii au pancarde cu mesaje precum "Antonescu în prima linie a sexismului din România", "Trădarea de țară în aur se măsoară".

Deocamdată protestatarii nu scandează nimic, doar își poartă doar steagurile și pancardele cu Salvați Roșia Montană. La fața locului se află și reprezentanți ai jandarmilor și poliției locale.


De asemenea, înăuntru se află doi reprezentanți ai protestatarilor.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter