Actualitate

Concurs de creație pentru noua emblemă a Teatrului Puck

Teatrul de Păpuşi Puck anunţă prelungirea până în 30 septembrie a concursului de desene pentru noua emblemă a instituţiei, concurs intitulat ”În căutarea lui Puck”.

”Concursul pentru noua emblemă a Teatrului Puck s-a suprapus cu vacanţa de vară a elevilor şi studenţilor, iar din partea lor propunerile pentru noua formă grafică n-au fost până acum la nivelul la care ne-am aşteptat. Pentru că teatrul nostru se adresează în primul rând copiilor şi tinerilor, am decis să prelungim perioada de depunere a propunerilor pentru concurs până pe 30 septembrie, ca să implicăm în acest demers cât mai mulţi elevi şi studenţi care au idei şi care se pricep la desen. Le amintim tuturor potenţialilor concurenţi faptul că pe lângă mândria ca ideea câştigătoare să fie mulţi ani de acum înainte simbolul Teatrului de Păpuşi Puck, avem şi câteva premii importante”, a declarat Emanuel Petran, directorul Teatrului de Păpuşi Puck.

Astfel, câştigătorul va obţine un premiu în valoare de 1.000 de lei, iar următorii clasaţi vor primi premii în obiecte şi abonamente la spectacolele teatrului. De asemenea, cele mai bune lucrări vor fi prezentate într-o expoziţie organizată cu ocazia Festivalului Internaţional al Teatrelor de Păpuşi


Regulamentul şi detaliile concursului sunt postate pe www.teatrulpuck.ro

Etichete: teatrul puck
Ultimele Stiri
abonare newsletter