Actualitate

Mesajul transmis de Băsescu cu prilejul sărbătorii "Adormirea Maicii Domnului" şi Zilei Marinei

Preşedintele Traian Băsescu a transmis, joi, un mesaj cu prilejul sărbătorii "Adormirea Maicii Domnului" şi Zilei Marinei Române, adresând urarea ca această zi de sărbătoare "să aducă seninătate şi speranţă".

sursa foto: ziuanews.ro

"Doresc să adresez tuturor românilor, în această zi în care prăznuim «Adormirea Maicii Domnului» şi în care, deopotrivă, serbăm Ziua Marinei Române, gândurile mele cele mai calde şi sincere urări de sănătate şi bucurie alături de cei dragi", se arată în mesajul şefului statului, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

"Sărbătorim Ziua Marinei Române, o zi cu semnificaţii aparte pentru toţi marinarii care servesc ţara pe navele aflate sub pavilion românesc şi pentru cei care muncesc în porturile noastre, prilej cu care le mulţumesc tuturor pentru dăruirea şi profesionalismul de care dau dovadă zi de zi", continuă mesajul preşedintelui.


De asemenea, el menţionează că doreşte să adreseze mulţumirile sale tuturor militarilor care îşi desfăşoară activitatea în slujba Forţelor Navale Române "pentru devotamentul şi pentru curajul de care dau dovadă în misiunile care le sunt încredinţate".

"Fie ca această zi de sărbătoare să ne aducă seninătate şi speranţă! La mulţi ani, marinari!", se mai arată în mesajul preşedintelui Băsescu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter