Actualitate

Persoană înecată în lacul Tarniţa

Echipajul de scafandri al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj intervine în aceste momente pentru recuperarea unei persoane din lacul Tarniţa.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj, în zona lacului Tarniţa a fost găsită o maşină deschisă şi mai multe haine pe malul lacului. Aceştia au solicitat ajutorul pompierilor pentru a verifica dacă se confirmă ipoteza unei persoane înecate în lac.

"Am presupus că ar fi o persoană înecată după ce pe malul lacului poliţiştii din găsit mai multe haine şi o maşină deschisă. Martorii spun că nu au văzut nimic, de aceea am solicitat ajutorul ISU, care a intervenit cu o echipă de scafandri", a precizat Adnana Ilieş, purtător de cuvânt la IPJ Cluj.


La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj au declarat că în zonă au fost trimise o ambulanţă, un echipaj de scafandri şi un echipaj SMURD.

"Am început căutarea unei persoane despre care se presupune că s-a înecat în lacul Tarniţa după ce poliţiştii clujeni ne-au solicitat ajutorul. Din primele informaţii ar fi vorba de o persoană pierdută la un kilometru de baraj", a declarat Andrei Biriş, purtător de cuvânt la ISU Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter