Actualitate

Divorţ în lumea fotbalului clujean

Ricardo Cadu, căpitanul lui CFR Cluj, trece printr-o situaţie grea în plan personal. Lusitanul a divorţat recent de soţia sa, Dulce, cu care era căsătorit din 2009.

Ricardo Cadu a ajuns în 2006 la Cluj şi a devenit cel mai important jucător al lui CFR, echipă cu care a cucerit nu mai puţin de opt trofee. Portughezul n-a venit singur la Cluj, ci cu Dulce, 29 de ani - pe atunci prietenă, şi, din 2009, soţie. Povestea lor de dragoste părea desprinsă din filme: tineri, frumoşi, foarte îndrăgostiţi, admiraţi dar şi invidiaţi de mulţi.

În timp, lucrurile au început să nu mai fie aşa roz între Ricardo şi Dulce. Aşa au apărut diferenţe de viziune în diverse probleme de viaţă şi situaţia s-a complicat dramatic. Totul până la un punct când cei doi au decis să spună „stop". Şi s-au separat, potrivit Click.


După vacanţa din această vară, Dulce n-a mai venit în România, preferând să rămână acasă, în Portugalia, iar Cadu s-a întors singur la Cluj. Vestea proastă pentru familia portughezului este perfectă pentru admiratoarele fundaşului din Gruia, un fotbalist cu mare trecere în rândul sexului frumos.

Etichete: divort ricardo cadu
Ultimele Stiri
abonare newsletter