Actualitate

Incendiu în parcarea Iulius Mall. Mai multe persoane au fost evacuate. Reprezentanţii Iulius Mall au dezminţit informaţia

Pompierii clujeni au intervenit, luni la prânz, în parcarea Iulius Mall la un incendiu. Potrivit ISU Cluj, a fost vorba despre un incediu cu degajare de fum la un generator. Două autospeciale au fost trimise în zonă.

Incendiul la generatorul din parcare a izbucnit în jurul orei 13:40.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, incendiul a fost localizat în parcarea mall-ului din cartierul Gheorgheni şi mai multe persoane care se aflau în incinta hipermarket-ului Auchan, dar şi în parcare, au fost evacuate. "Am localizat incendiul în parcarea mall-ului. Este vorba despre o izolaţie din vată minerală la un generator şi a început să ardă mocnit. Focul nu s-a extins şi a fost stins rapid de către pompieri, numai că a generat un fum dens în toată parcarea. Mai multe persoane au fost evacuate preventiv", a precizat Biriş.


Potrivit pompierilor, fumul dens a ajuns şi în zona magazinelor prin instalaţia de ventilare a mall-ului.

Reprezentanţii Iulius Mall Cluj au dezminţit informaţia privind producerea incendiului şi evacuarea persoanelor. "Nu este vorba de niciun incendiu, de nicio evacuare", a declarat Adelina Isachi, purtător de cuvânt la Iulius Mall.


“A fost vorba despre o avarie la sistemul de alimentare cu energie electrică şi nu de un incendiu. Echipele de intervenţie sunt la faţa locului pentru remedierea rapidă a situaţiei. Deoarece, din cauza lipsei de curent electric, activitatea comercială în Iulius Mall a fost sistată, clienţi au părăsit incinta mall-ului. Menţionăm că niciun client nu a fost pus în pericol. Urmează ca, în cel mai scurt timp posibil, activitatea Iulius Mall să fie reluată după programul obişnuit”, a declarat aceasta.

Ultimele Stiri
abonare newsletter