Actualitate

Un grup de cămătari din Câmpia Turzii, destructurat de Poliţie! Liderul grupului a fost arestat

Liderul unui grup de cămătari din Câmpia Turzii a fost arestat de poliţiştii clujeni în urma unor percheziţii la reşedinţele şi firmele membrilor grupului, ocazie cu care au fost ridicate mai multe obiecte, sume de bani și înscrisuri.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, cu sprijinul Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă au destructurat un grup infracţional format din patru persoane, suspecte de săvârşirea infracțiunilor de cămătărie și șantaj.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, liderul grupului, S. Iacob de 43 de ani este urmărit penal, fiind suspectat de săvârşirea infracțiunilor de șantaj și cămătărie. S. Iacob a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar Judecătoria Turda a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pentru 29 zile.


De asemenea, s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de S. Aron, de 56 ani, suspectat de săvârşirea infracțiunii de complicitate la cămătărie, G. Erika, de 34 ani, suspectată de săvârşirea infracțiunilor de complicitate la șantaj și cămătărie şi B. Samoilă,de 58 ani, suspectat de săvârşirea infracţiuniilor de  șantaj și complicitate la cămătărie.

Ieri, la domiciliile şi firmele celor patru din Câmpia Turzii au fost efectuate percheziții domiciliare, ocazie cu care au fost ridicate mai multe obiecte, sume de bani și înscrisuri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter