Actualitate

Peste 7.000 de clujeni au participat la Colours of Cluj

Prima ediţie a festivalului Colours of Cluj, desfăşurat în perioada 1- 4 august, a reunit 60 de manifestări şi mii de clujeni au participat la fiecare eveniment.

În total, peste 7.000 de clujeni au participat la festivalul Colours of Cluj, organizat de Primăria Cluj-Napoca.

“Au fost peste 60 de manifestări implicate în acest festival. Doar în Grădina Botanică au fost peste 3.000 de oameni la evenimentul Noaptea Albă, în Parcul Central peste 1.500 de persoane în cele trei zile. De asemenea, peste 2.000 de oameni au participat la deschiderea festivalului şi nu în ultimul rând peste 1.000 de oameni, din care 300 au participat efectiv la bătaia cu culori de ieri din centrul oraşului. Eu cred că ceea ce ne-am propus s-a reuşit şi anume să scoatem oamenii din casă şi pe timpul verii şi să aibă locaţii atractive de petrecere a timpului liber”, a declarat primarul Emil Boc.


Pe parcursul celor patru zile, în cadrul festivalului, organizat în spaţii în aer liber, au avut loc activităţi precum dans pentru amatori, o noapte albă în Grădina Botanică, concursul Treasure Hunt cu indicii colorate care i-au purtat pe participanţi prin locuri familiare, dar cu secrete nebănuite, dar şi o bătaie cu culori în Piaţa Unirii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter