Actualitate

Carla Bruni revine la cariera de fotomodel: Soţia lui Sarkozy, noua imagine a casei Bulgari

Carla Bruni, soţia postului preşedinte al Franţei, Nicolas Sarkozy, revine la viaţa de cântăreaţă şi fotomodel de talie internaţională, fiind protagonista celei mai noi campanii de bijuterii a casei de modă Bulgari.

Campania la bijuteriile Bulgari este primul contract major de modelling de la începerea mandatului de preşedinte al lui Sarkozy (2007-2012), scrie dailymail.co.uk, citat de Mediafax.ro.

Îmbrăcată elegant şi cu un chip radiant, Carla exprimă bucurie şi încredere în sine în fotografiile în care apare purtând felurite bijuterii distinse Bulgari, asortate cu ceasuri, genţi şi ochelari de soare.


Decorul ales pentru campanie este Roma, Carla fiind fotografiată fie în timpul shopping-ului în magazinul Bulgari Condotti, sau bând un espresso, fie luând parte la o petrecere sau eveniment monden pe unul dintre acoperişurile capitalei.

"Sunt foarte mândră şi foarte fericită pentru că am fost aleasă să reprezint imaginea Bulgari pentur Haute Joaillerie", a spus Bruni, care şi-a întrerupt cariera de modelling începută la 19 ani fie ca să se concentreze pe muzică, fie din cauza mandatului de preşedinte al soţului ei.


"Într-un fel, această casă de bijuterii îmi este deja familiară. Mă simt conectată la istoria sa romantică şi la sufletul său italian care respiră viaţă şi bucurie şi sper sincer să o onorez", a adăugat fotomodelul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter