Actualitate

Corina Creţu: Unele din fotografiile mele furate şi publicate nu au legătură cu corespondenţa mea cu Powell

Eurodeputatul PSD Corin Creţu afirmă că unele dintre fotografiile publicate de site-uri din ţară şi care i-au fost furate din contul său personal de e-mail nu au niciun fel de legătură cu ceea ce se numeşte corespondenţa sa cu fostul secretar de stat al SUA, Colin Powell.

"Unele site-uri din ţară publică fotografii care - reamintesc opiniei publice - au fost furate din contul meu personal de e-mail prin-un act de piraterie informatică. Unele din aceste fotografii nu au nici un fel de legătură cu ceea ce se numeşte ‘corespondenţa mea cu Colin Powell’, pur şi simplu făceau parte dintre amintirile mele personale, alături de alte zeci de fotografii din acel cont, de familie sau din activitatea mea profesională", precizează Creţu, într-o postare făcută sâmbătă pe contul său de Facebook.

Ea mai menţionează că folosirea publică a acestor fotografii este un abuz şi îi încalcă dreptul la viaţă privată.


"Consider un abuz folosirea publică a acestor poze care au fost obţinute prin violarea corespondenţei şi care îmi încalcă dreptul elementar la viaţă privată", mai spune eurodeputatul PSD.

Fostul secretar de Stat american Colin Powell a fost nevoit să ofere clarificări despre relaţia sa cu Corina Creţu, după ce un hacker a postat un link spre o corespondenţă prin e-mail între cei doi pe pagina sa de Facebook, insistând că nu i-a fost necredincios soţiei sale, Alma, scrie presa.


 

abonare newsletter