Actualitate

Trupa Voltaj va concerta la prima ediţie a Zilelor comunei Baciu

Trupa Voltaj va concerta sâmbătă, 27 iulie 2012, la prima ediţie a Zilelor comunei Baciu, un eveniment organizat de Primăria comunei. Spectacolul va avea loc pe terenul de sport al comunei, cu începere de la ora 21:00 Concertul va fi urmat de discotecă în aer liber şi focuri de artificii.

De asemenea, duminica, în a doua zi a evenimentului, va fi organizat şi un spectacol folcloric, cu participarea interpreţilor Ion Sotelecan, Florin Bota, Mihaela Grindean sau Nelu Gabor.

“Am ţinut să organizăm acest eveniment pentru toţi locuitorii comunei, să avem aceste zile în care ne întâlnim şi sărbătorim împreună. Este prima dată când organizăm Zilele comunei Baciu, şi sper ca acest eveniment să devină o tradiţie pentru comunitatea noastră. Îi invităm şi pe clujeni să participe la sărbătoarea noastră, sâmbătă şi duminică”, a declarat primarul comunei, Florin Mureşan.


Tot în a doua zi a evenimentului, Primăria comuniei Baciu mai organizează şi o serie de concursuri de pescuit, şah şi ciclism, dar şi o prezentare de modă. Cei care doresc să se înscrie la concursurile ce se vor desfăşura duminică, o pot face la numărul de telefon 0264360214, sau la adresa de mail primar@primariabaciu.ro.

Prima ediţie a Zilelor comunei Baciu va fi organizată între 27 şi 28 iulie, pe terenul de sport al comunei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter