Actualitate

Gerard Butler şi Mădălina Ghenea şi-au petrecut weekendul în munţii Făgăraş

Actorul Gerard Butler şi Mădălina Ghenea, care vizitează împreună România, au fost cazaţi în weekend la un hotel din munţii Făgăraş şi au mâncat preparate tradiţionale româneşti.

Potrivit unui comunicat al Hotelului Valea cu Peşti, care i-a găzduit în perioada 20-21 iulie, Gerard Butler şi Mădălina Ghenea au admirat lacul Vidraru şi munţii Făgăraş.

Din cauza presei care îi urmărea, cei doi nu au dorit să mânânce pe pe terasa sau în restaurantul hotelului, "preferând să servească cina în cameră".


Pentru cină cei doi au optat pentru platouri tradiţionale româneşti - "Păstrăv Valea cu Peşti" şi "Cotlet de porc cu bureţi şi costiţă" -, iar la desert au ales plăcintă tradiţională cu brânză şi "cheesecake Zenaida". Cei doi nu au consumat niciun fel de băutură alcoolică pe toată durata şederii în hotel, se spune în comunicat.

Conform sursei citate, Mădălina Ghenea şi Gerard Butler s-au comportat ca doi oameni veniţi în vacanţă, nu au avut nicio cerinţă specială, iar în momentul în care au ajuns în hotel, recunoscuţi de clienţii aflaţi în receptie, au dat autografe şi au făcut fotografii.


Duminică, cei doi nu au dorit să servească micul-dejun, preferând să plece cât mai repede, în condiţiile în care hotelul era înconjurat de jurnalişti.

Butler, “trimis la colţ” de un chelner


Chelnerii de la o cabană unde cei doi vrut să servească masa nu l-au recunoscut nici pe el, şi nici pe Mădălina, şi le-au spus că trebuie să aştepte câteva zeci de minute pentru servirea mesei, pentru că în complex există un grup mai mare de turişti de care trebuie să se ocupe.

Butler a fost dezamăgit de cele întâmplate, gândindu-se probabil la ultima dată când a intrat într-un restaurant sau orice alt fel de loc public, fără să fie recunoscut, scrie libertatea.ro.


Actorul scoţian Gerard Butler, care a confirmat la jumătatea lunii iunie zvonurile potrivit cărora s-a despărţit de Mădălina Ghenea, a fost fotografiat din nou în compania fotomodelului român, în luna iunie, la Roma, după cum a informat la momentul respectiv huffingtonpost.com.

Mădălina Ghenea şi Gerard Butler şi-au început relaţia în mai 2012, după ce fotomodelul român, în vârstă de 25 de ani, s-ar fi despărţit, potrivit presei internaţionale, de starul hollywoodian Leonardo DiCaprio.


Înainte de relaţia cu Mădălina Ghenea, Gerard Butler, în vârstă de 43 de ani, a avut relaţii cu câteva actriţe importante de la Hollywood, precum Jennifer Aniston, Jessica Biel, Reese Witherspoon şi Cameron Diaz.

Ultimele Stiri
abonare newsletter