Actualitate

PREFERINŢELE INFIDELILOR: Topul mărcilor auto folosite de persoanele care îşi înşală partenerii de viaţă

Persoanele infidele preferă automobilele fabricate de compania germană Audi, în timp ce modelele lansate de companiile BMW, Mercedes Benz şi Volvo se plasează pe locurile următoare în topul preferinţelor infidelilor.

Studiul a fost realizat pe baza unui sondaj la care au participat 800.000 de persoane.

Sondajul a fost efectuat cu ajutorul utilizatorilor unui site din Mare Britanie, denumit Illicit Encounters. Acest site este dedicat persoanelor căsătorite care doresc să îşi înşele partenerii, informează huffingtonpost.com. Din totalul celor 800.000 de utilizatori chestionaţi, 20% au spus că preferă să conducă un automobil Audi.


Pe poziţiile următoare se află modelele lansate de constructorii de automobile BMW, Mercedes Benz şi Volvo, iar Topul 5 al preferinţelor lor este încheiat de o altă marcă germană, Volkswagen.

Acesta nu este singurul studiu despre preferinţele persoanelor care îşi înşală partenerii de viaţă. La începutul anului, un alt site dedicat persoanelor infidele, Ashley Madison, a realizat un studiu în urma căruia a fost dezvăluit faptul că majoritatea femeilor înscrise pe site preferă să facă cumpărăturile în magazinele din lanţul Banana Republic.

Etichete: sondaj marci auto
abonare newsletter