Actualitate

Un turdean cere să fie EUTANASIAT!

Un turdean cere printr-o scrisoare deschisă preşedintelui României, Parlamentului şi Guvernului să-i ofere cadou de onomastică eutanasierea.

Într-o scrisoare deschisă bărbatul îşi explică gestul disperat prin faptul că din iunie şi-a pierdut locul de muncă de la Mechel Câmpia Turzii. În plus, a fost părăsit şi de familie tot din acelaşi motiv. Bărbatul spune că nu vede nicio „alternativă la supravieţuire”, aşa că, va intra în greva foamei chiar de la sfârşitul acestei luni. „Am decis ca greva foamei să o fac la domiciliul meu, căci singur fiind, atunci când rezistenţa organismului cedează, nu există nimeni care să ma ducă şi mă aducă dintr-un loc public, aşa  că prefer să-mi dau duhul în locuinţa mea”, explică turdeanul.

Mircea Florea din Turda a declarat, marţi, că este nevoit să "implore" eutanasierea "din disperare", pentru că a rămas fără nicio formă de venit.


"Sunt disperat, nu am nicio formă de venit şi cred că eutanasierea ar fi soluţia în cazul meu. Am trimis o scrisoare deschisă la Guvern, la Preşedinţie, la Parlament, prin care am implorat să fiu eutanasiat de ziua mea, în 31 iulie. Nu vreau să ajung să mi se taie gazul, apa, curentul, iar din cauza mea să sufere şi ceilalţi locatari din bloc. Am fost foarte optimist până acum, tot am sperat că se va rezolva ceva, că voi găsi un loc de muncă, dar degeaba. Mai am trei ani până la pensie, dar nu mă angajează nimeni la 58 de ani", a spus Florea.

Potrivit scrisorii trimise instituţiilor statului, Mircea Florea a cerut ca eutanasierea să îi fie făcută "cadou" de ziua sa.


El a menţionat că a fost angajat la Nokia şi la Mechel Service din Câmpia Turzii, dar a fost disponibilizat de la ambele societăţi. "Am tot încercat să mă angajez, dar nimeni nu mă primeşte şi invocă faptul că sunt prea bătrân. Eu le-am spus că nu sunt pretenţios, nu fug de muncă, am lucrat de-a lungul anilor ca agent comercial, lăcătuş mecanic, tehnician, operator calculator, gestionar depozit", a explicat Mircea Florea.

Potrivit directorului AJOFM Cluj, Daniel Don, bărbatul a fost chemat mâine la un interviu de angajare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter