Actualitate

25.000 de persoane şi peste 180 de expozanţi la cea de-a noua ediţie a Târgului Produs de Cluj de la Turda

Peste 180 de expozaniţi au participat, în perioada 12-14 iulie 2013, la Turda, la cea de-a noua ediţie a Târgului "Produs de Cluj", eveniment organizat de Consiliul Judeţean Cluj împreună cu Asociaţia "Produs de Cluj". Cei care au vizitat în acest weekend târgul au putut achiziţiona produse tradiţionale româneşti de la cele 80 de standuri special amenajate.

Pe parcursul celor trei zile, cât a durat târgul, acesta a fost vizitat de peste 25.000 de persoane care au avut la dispoziţie o gamă largă de produse alimentare, printre care miere de albine, gem, siropuri naturale, ulei presat la rece, pâine de casă, turtă dulce, icoane pe sticlă, bijuterii din cupru, produse din piele prelucrată şi lemn, ceramică personalizată şi oale de lut, costume populare, împletituri din pănuşi, precum şi diverşi producători de legume, fructe şi flori şi mici producători de carne şi produse din carne. Totodată, cei interesaţi au putut achiziţiona produse naturale pe bază de lavandă.

De asemenea, în cadrul târgului au evoluat numeroase ansambluri folclorice şi interpreţi de muzică populară renumiţi, timp în care cei mici au avut ocazia să se joace în parcul de distracţii special amenajat în acest scop. 


“Ediţia recent încheiată a târgului "Produs de Cluj" din acest weekend a fost una foarte reuşită, cu atât mai mult cu cât ea s-a adresat locuitorilor din cele două municipii vecine, respectiv Turda şi Câmpia Turzii, dar şi celor din localităţile învecinate. Reacţiile vizitatorilor au fost mai mult decât pozitive, aceştia bucurându-se atât de spectacolele oferite cât şi de oportunitatea de a cumpăra la preţuri rezonabile produse proaspete şi de calitate, direct de la producători. Totodată, ne bucură faptul că, de la ediţie la ediţie, această manifestare devine tot mai atractivă pentru expozanţi, la târgul din Turda fiind prezenţi numeroşi meşteri populari noi” a declarat Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Horea Uioreanu.

Următorul Târg "Produs de Cluj" va avea loc la Baia-Mare, între 2 şi 4 august 2013.

Ultimele Stiri
abonare newsletter