Actualitate

De ce şi-a închis Lady Gaga contul de Twitter?

Lady Gaga a reuşit să îşi şocheze din nou fanii anunţând că a decis să îşi suspende contul de pe Twitter, unde avea peste 39 milioane de followers. Celebra cântăreaţă americană a ales închiderea temporară a contului său, de pe celebra reţea de microblogging, pentru a creşte suspansul înainte de lasnsarea noului ei album de studio, "Artpop”, potrivit Mediafax.ro.

Artista şi-a retras fotografia din profilul ei de pe această platformă de microblogging, înlocuind-o cu simbolul unui ou, şi a postat cu această ocazie un mesaj în care îşi anunţă fanii că va sta departe de Twitter pentru o perioadă nedeterminată, informează femalefirst.co.uk.

"Această interfaţă a fost închisă temporar. Vă rugăm să reveniţi mai târziu pentru informaţii actualizate", se afirmă în acel mesaj.


Potrivit speculaţiilor din presa americană, Lady Gaga a ales această metodă inedită de comunicare pentru a-şi promova noul ei album de studio, "Artpop", sporind suspansul înainte de lansarea acestuia pe piaţă.

Cântăreaţa în vârstă de 27 de ani a şters totodată câteva mesaje postate pe Twitter în luna februarie - cu puţin timp înainte să îşi amâne mai multe concerte din turneul ei mondial "Born This Way" din cauza operaţiei suferite la şold.


Luna trecută, Lady Gaga a ocupat primul loc în topul Forbes al celor mai influenţi muzicieni din 2013, iar numărul uriaş de admiratori pe care artista îi are pe Twitter a contribuit decisiv la obţinerea acestei performanţe.

Ultimele Stiri
abonare newsletter