Actualitate

Mariah Carey a fost dusă de urgență la spital

Cântăreaţa americană Mariah Carey a fost dusă de urgenţă la spital, duminică, după ce s-a rănit pe platourile de filmare, în timp ce filma cel mai recent videoclip al său - "Beautiful".

Mariah Carey, în vârstă de 43 de ani, se afla duminică pe platourile de filmare şi lucra la cel mai recent videoclip al său "Beautiful', un remix cu artistul Jeezy - care este regizat de soţul cântăreţei Nick Cannon -, când artista a căzut şi s-a lovit, informează contactmusic.com.

"Mariah a fost dusă la spital noaptea trecută, unde doctorii s-au ocupat de umărul ei. Ea este bine şi se reface acasă", a declarat purtătoarea de cuvânt al artistei, Cindi Berger, pentru New York Post, potrivit Mediafax.


Potrivit contactmusic.com, Mariah Carey s-ar fi împiedicat şi ar fi căzut din cauza tocurilor prea înalte ale pantofilor pe care-i purta în timpul filmărilor.

În ciuda loviturii suferite, Mariah ar urma să cânte în cadrul unui concert caritabil pentru ajutorarea victimelor uraganului Sandy, care se va desfăşura pe 13 iulie, în Central Park din New York.


"Ea va cânta, dar cel mai probabil va avea mâna imobilizată într-un bandaj special", a declarat o sursă.

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter