Actualitate

Coincidenţă mistică? Cifra 7 apare în multe dintre detaliile accidentul aviatic de la San Francisco

Prăbuşirea aeronavei Boeing 777 din cauza unei aterizări ratate pe aeroportul din San Francisco este legată de un lanţ de coincidenţe mistice, relatează mass-media sud-coreene, care citează reţele sociale, potrivit agenţiei de presă RIA Novosti.

Dezastrul zborului 214 de la Seul la San Francisco s-a soldat cu moartea a două adolescente de 16 ani din China, cu peste 180 de pasageri răniţi, care au fost spitalizaţi, dintre care zece se află în stare critică.

Primele informaţii cu privire la anumite coincidenţe mistice din jurul cifrei "şapte" în istoria cu avionul companiei aeriene din Coreea de Sud au apărut pe Twitter, iar apoi au fost preluate de marile agenţii de presă şi ziare.

Astfel, accidentul a avut loc în data de 7 iulie (ziua 7, luna a 7-a). La bordul aeronavei Boeing 777,  se aflau 77 de cetăţeni sud-coreeni, plus 142 de pasageri din China şi Japonia (suma cifrelor numărului 142 dă tot cifra "şapte") şi încă 61 de pasageri americani (suma cifrelor numărului 61 e tot 7). Cele două tinere decedate în accident aveau 16 ani (suma cifrelor 7). La rândul său, ziarul sud-coreean JoongAng Ilbo a detectat cifra şapte şi în numărul zborului 241 (adunate acestea dau cifra 7).

La aceste speculaţii se adaugă noi elemente cu privire la acest incident. Luni s-a aflat că la manşa aeronavei se afla Lee Kang-Kuk (43 de ani – suma cifrelor tot 7), care zburase pe acest model de avion doar 43 de ore (suma cifrelor tot 7). În plus, compania aeriană Asiana a recunoscut că avionul a fost cumpărat în martie 2006 (acum 7 ani).

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter